Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 

podatki

Podjetje OREA, Lea Novak s.p. nudi jezikovne tečaje in prevajanje. Smo mlado podjetje, a za seboj imamo že dolgoletne izkušnje s poučevanjem. Naše stranke, ki so tako odrasli kot mladi, obiskujejo tečaje v skupinah, v parih ali individualno.


Stremimo k vrhunskim rezultatom, zato se trudimo približati tuji jezik vsakemu posamezniku na čim bolj individualen način. Tako zagovarjamo dejstvo, ki se ga tudi držimo, da je v skupini največ pet tečajnikov. Zanimiv cilj za letošnje leto je izvedba tečaja za pripravo na mednarodni izpit iz italijanskega jezika.


Najstniki, ki pri nas obiskujejo individualne ure, dosegajo v šoli pri tujem jeziku dobre rezultate.


Poleg knjig, ki jih imajo tečajniki, uporabljamo različna gradiva za popestritev ur (revije, igre s kartami, pesmice), saj je naše načelo, da tečaji niso le suhoparno podajanje slovnice in besedišča. Kakovostna ura je za nas tudi ura, med katero se tečajniki sprostijo in se morda nevede ter na zabaven način naučijo kaj novega.


Imamo svoje prostore, kjer izvajamo tečaje tako v dopoldanskih kot popoldanskih terminih. Najdete nas na Zvezni ulici 2a v Ljubljani, ki se nahaja v neposredni bližini centra in je tudi dostopen iz obvoznice. Če se boste odločili za tečaj v naših prostorih, ne boste imeli težav z iskanjem parkirnega prostora.


Sodelujemo z različnimi podjetji. Po dogovoru izvajamo tečaje tudi na sedežih podjetij.
Pri nas se lahko učite italijanščino, angleščino, nemščino, španščino, francoščino in slovenščino. Poleg poučevanja nudimo tudi prevajanje iz in v slovenski jezik ter lektoriranje.


Kakovost in zadovoljstvo sta za nas na prvem mestu. Vedno se ju trudimo uresničiti, kajti to, kar delamo, delamo s srcem.

 

oNas