Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

 

 

naslov

REFERENCE:


Festival Ljubljana / Fitmami d.o.o. / Future Electronics d.o.o. / Grading&Co. d.o.o. / Maros d.o.o. / Mura European Fashion Design, Proizvodnja oblačil d.o.o. / Stikalo d.o.o. / Terme Dobrna, termalno zdravilišče d.d. / Troja d.o.o. / Avtohiša Zalar d.o.o.


MNENJA TEČAJNIKOV:


Moram priznati, da tokrat zaradi spleta okoliščin nisem imela preveč volje za obiskovanje tečaja italijanščine. Na začetnih urah sem potrebovala nekaj časa, da pozabim vse dogodke delovnega dne. Najprej mi ni šlo, potem pa sem se po zaslugi naše 'insegnante' predala in začela uživati. Vsega je bilo nekaj: malce besednega zaklada, malce geografije, nekaj zgodovine, kulinarike. In tečaj in učenje italijanščine je postal užitek. Želim mnogo uspehov. Lep pozdrav,

Breda Kisfalvi (MURA – EHM, d.o.o.)

Italijanščina je bila zame tabu tema, tako država, kot tamkajšnji ljudje, šport... . priznam, da si mi odprla oči, mi približala italijanski jezik na najlepši možen način in mi dala potrebne samozavesti, da sem sam sebe presenečal, ko sem ogovarjal trgovce in mimoidoče, ko sem reševal posadko na poti v neznano J. Tvoja predavanja so pestra, znaš izvleči in poudarjati bistvo, preko katerega slušatelj zapopade srž in lažje nadgrajuje, pri svojem podajanju znanja pa si neizprosna, vendar poštena. Sploh ne dvomim, da boš na svoji poti več kot uspešna, nas pa lahko imaš za rezultat, da se iz nič da narediti veliko J Lp.

Damijan Andjelkovič (vodja prodaje Mura EHM d.o.o.)


Kljub številnim prestavljanjem, nam je le uspelo zaključiti tečaj italijanščine, ki sem ga z zanimanjem obiskovala. Na začetku oz. v prvih urah, si nas malo prestrašila z domačimi nalogami, vendar smo hitro spoznali, da se drugače v tako kratkem času pač ne da kaj dosti odnesti in je treba delati tudi doma. Da so bila predavanja bolj zanimiva, si nas poleg osnov italijanščine popeljala še v kulinariko, navade, način življenja italijanov itd., kar je popoldanskemu predavanju dalo svoj čar. Tako je italijanščina postala zanimivejša, kot sem si predstavljala na začetku in upam, da se jo bom v prihodnje še učila. Si res 'fajna' profesorica, s pravo mero avtoritete. Upam, da si se v naši družbi tudi ti dobro počutila in da pot v Prekmurje ni bila pretežka. Želim ti obilo uspehov pri nadaljnih poučevanjih. Lep pozdrav in lep dan,

Damjana (Mura – European Fashion Design)


Poznavanje modnih terminov, ki jih nujno potrebujemo na sejmih je bilo krasno podano z uporabo enostavnih glagolov in stavkov. Doslednost in ponavljanje ob kartah s sličicami se je pokazalo za izjemno pomembno, saj ostaja globoko v spominu. 'Less is more' je najmočnejši adut poleg strogosti, ki jo je profesorica Lea znala pokazati, saj smo le tako dobro osvojili osnove italijanščine.

Tatjana Kalamar Morales